Apyramidra BioRetrix Solution 用戶分享:

營養師Ashlyn 由4歲因為耳鼻喉科醫生手術失誤,而造成右邊面面癱及右耳失聰。
2020年12月開始嘗試使用BioRetrix Cards,廿多年來因右邊面癱的面部首次有反應。
2021年3月時已可以展現笑容。
2021年10月,面癱問題大幅改善,面部肌肉控制得更好,笑容更甜美。
下面是Ashlyn 的分享,感謝Ashlyn分享。
請即登入 http://www.apyramidra.com/ 或預約親臨參觀選購。

<幸福好簡單 只要可以輕鬆笑>
By Ashyln

左上圖係由4歲因為耳鼻喉科醫生手術失誤,而造成嘅右邊面面癱樣。
左下圖已經係用左我恩人 Apyramidra 公司嘅BioRetrix Card嘅狀態。
右下圖短頭髮look嘅我,係揾埋我恩師幫手做左4次face lift能量塑面嘅效果。
我當年做完手術係右耳無左聽力、右邊面無哂知覺,仲要完全連飲水都漏返出黎。我仲好記得自己扯住塊右邊面,係甘喊,希望係發緊惡夢,可以快啲夢醒。
已經25年我都唔敢笑,因為笑嘅時候,啲人會覺得我好奇怪;或者會問我係咪好緊張,以致笑到一邊面唔識郁。
當其他人當我係異型甘望實,我都覺得自己好醜樣、好似怪物。
唔少朋友都知我細個有做過關於演藝類別嘅part time 同暑期工,雖然我喺其他人眼中可能都好靚、好charm,但我自己就係覺得好醜、怪胎一樣。
直到,遇上我2位恩人,我終於都敢笑、終於都願意肯定自己、愛自己。
雖然我右耳依然零聽力,但我老師已經試用能量方法,讓我聽得見。我相信我會重拾聽力,我信奇蹟,因為我本身就係奇蹟。
PS 幸福好簡單 只要可以輕鬆笑

發佈留言

發佈留言必須填寫的電子郵件地址不會公開。 必填欄位標示為 *